Activiteiten | Peerkesbosch

icoon

De omgeving van Peerkesbosch biedt u de mogelijkheid tot vele activiteiten. Het natuurgebied is ideaal voor heerlijk te ontspannen.

Fietsen in de omgeving Nederweert

Indien u graag fietst en zoekt een bijzondere plaats waar u tijdens uw fietstocht even kunt stoppen voor een hapje of drankje, dan is Peerkesbosch de ideale locatie en startpunt voor een heerlijk fietstocht door een prachtig natuurgebied.

Op 500 meter vanaf Peerkesbosch kunt u starten met het fietsen van een mooie fietsroute. De knooppunten 69 & 74 komen allebei langs Peerkesbosch.

Wandelen in het Weerterbos

Er zijn mooie wandelroutes van kempenbroek te volgen in het weerterbos, het startpunt is  de voorkant van Peerkesbosch ( hier staat een bord met uitleg), vanuit hier kunt U de paaltjes met het paarse embleem volgen en deze leiden U naar de wandelroutes toe, tevens brengt het paarse embleem U ook weer terug naar Peerkesbosch na de wandeling van de gele, oranje of rode paaltjesroute welke U zelf kunt kiezen om te lopen.

Wandelt U liever met een printje of U kunt een wandeling via de QR-code ook op uw mobiele telefoon scannen, vraagt U deze dan bij de bediening

Meer informatie over wandelen in Kempenbroek, klik hier

Paardrijden

Ook is het gebied natuurlijk ideaal om een heerlijk ontspannen buitenrit met paard of paard en wagen te maken.

Via de achterkant (onderstalweg) bij Peerkesbosch kunt U onze laan tussen de weilanden inrijden, bij de buitenbak zijn balken gemaakt om eventueel het paard vast te binden en op het bankje met zicht op uw paard een drankje te nuttigen.