Openingstijden Peerkesbosch

icoon

Beste gast,

Vanaf 1 juni 12:00 u is Peerkesbosch weer geopend.

Natuurlijk met aanpassingen en volgens de regels van het RIVM.

Wij hopen U dan weer te mogen verwelkomen !

Binnen in ons restaurant kunt U plaatsnemen na reservering, deze plaatsen zijn de gehele dag te reserveren ook op zondag!

Buiten & in de overkapping zijn er een beperkt aantal plaatsen te reserveren.  Let op: op zondag gelieve voor 14:00 u ofwel na 17:00 u reserveren voor deze buitenplaatsen.

Een deel van het terras blijft open voor gasten die zonder reservering willen komen.

Reserveren kan alleen voor Lunch of Diner, als U voor een drankje met of zonder gebak een bezoek wil brengen aan Peerkesbosch dan kunt U zonder te reserveren op het vrije terras plaatsnemen.

Verder hanteren wij de regels van RIVM die wij ook zichtbaar voor U hebben gemaakt bij de ingangen binnen en op het terras.

Hopende op uw begrip,

Team,

Peerkesbosch fiets- en wandelcafé

 

MAANDAG:
10:00 u tot 21:00 u

DINSDAG:
Gesloten

WOENSDAG & DONDERDAG:
10:00 u tot 21:00 u

VRIJDAG & ZATERDAG:
10:00 u tot 21:00 u

ZONDAG:
10:00 u tot 21:00 u

( keuken elke dag open tot 20:00 u )

Reserveren kan via 06-11294621 of via mail info@peerkesbosch.nl. Indien u wil reserveren voor de zelfde dag dan bij voorkeur telefonisch ( bij drukte kan de mail niet continue gelezen worden ).

Reserveringen worden binnen geplaatst of in buitenserre -  op het terras zijn beperkt aantal plaatsen te reserveren, hopende op uw begrip hiervoor.

Voor een partijtje, vergadering of andere bijeenkomst vraag om informatie via info@peerkesbosch.nl of bel 06-11294621 of kom naar Peerkesbosch en vraag naar Ingrid.

Fiets - of wandelgroepen vanaf 10 personen gelieve van tevoren aanmelden, er wordt per tafel afgerekend.